Bútorba építhető lámpa

Tedd egyedivé nappalidat bútor világítással

A bútorba építhető lámpák, ahogy a nevük is mutatja bútorba szerelhetők. Használhatóak dekor vagy háttér világításra. Legyen szó akár egy konyhaszekrény plusz világításáról, vagy gardrób szerkényünk világításárol, egy billenthető beépíthető lámpa nagyon hasznos lehet.

Két fő fajtájuk a fix és a billenthető lámpa(a szűrésnél válassza az állítható fejű lámpa opciót). A fix lámpák egy pontra világítanak, míg a billenthető lámpáknál a fényforrást tudjuk mozgatni, így a fényt a kívánt helyre irányítani. Kínálatunkban megtalálhatóak a kerek, szögletes beépíthető lámpák. Az egyszerő fém keretes lámpáktól a kristályokkal díszített változatokig.

Nehezen megy a választás, illetve van már határozott elképzelése? A honlap jobb oldalán lévő szűrő segítségével pillanatok alatt leszűkítheti a találatokat. Állítsa be az Önnek megfelelő árkategóriát, színeket, anyagokat, esetleg fényforrás vagy az állítható fejű, azaz billenthető típusokat. Igyekeztünk minden rendelkezésre álló információt megjeleníteni, hogy ezáltal teljes képet adhassunk a termékekről, illetve, hogy a szűrhető információk segítségével megkönnyítsük a keresgélést!

Tovább