Függeszték

Ha nagyobb belmagasságú helyiségeket tenne otthonosabbá és szebbé,  játsszon bátran a fényekkel! Kristályos ragyogás, egyszerű kialakítások, bámulatos megoldások - Ez mind a függeszték kategóriánk. Függesztékeket rendkívül sok célra és sok térben használhatunk. Akár konyhába, étkezőbe akár nappaliba vagy háló szobákba is szerelhetőek. A szükséges fénymennyiség eléréséhez kínálunk egyágú, kétágú vagy több ágú függesztékeket. A megnevezés ne legyen megtévesztő, egyágú függeszték is lehet több izzóval szerelt, a megnevezés arra utal, hogy a lámpának csupán egy karja, ága, búrája van. Rendkívül széles forma, szín és anyag változatban elérhetőek, az egyszerű letisztult daraboktól a fényűző, kristályokkal szerelt lámpákig. A legújabb trendeket, stílusokat és színeket kínáljuk Önnek! A függeszték lámpa termékek otthona bármely pontját tökéletesen megvilágítják, elhelyezheted őket a nappaliban, a hálószobában, vagy akár a konyhában és étkezőben is. A klasszikus eleganciától kezdve, a naturalisztikus hangolaton át, a legnagyobb ragyogásig válogathat széles kínálatunkban.

Webáruházunk függeszték lámpa oldala rendkívüli formákkal, színekkel és anyagokkal varázsolja el!

A fényűző dekorelemek és a praktikus, letisztult stílus kedvelői is megtalálhatják a legjobb választást. Kínálatunkban 1 ágú függeszték, 2 ágú függeszték lámpa és többágú függesztékes lámpa modellek között válogathat. Válassza a legszebb fényeket otthonába!

Tovább
Kövesse a legújabb trendeket! A Luxera függesztékek a legmodernebb hatást kölcsönzik otthonának! A konyhába vagy az étkezőbe szeretne új világítást? Esetleg a hálószoba vagy a nappali a felújítani kívánt terület? Minden helyiségbe megtalálhatja a tökéletes Luxera függesztéket! Széles forma, szín és anyag változatok között válogathat. Az egyszerű, letisztult daraboktól, a ragyogó, kristályos csillogáson át, az elegáns, többágú függesztékeig gyönyörködhet kínálatunkban. A króm, arany és ezüst színek, a gömb, szögletes és extrém formák mind Önre várnak! Fedezze fel a legújabb ragyogást a Luxera függesztékek segítségével! Különleges formáik és meghökkentő megjelenéseik minden képzeletet felülmúlnak. Válassza ki lakása középpontját egy kattintással!
Tovább