Függeszték

A 2 ágú függeszték tökéletes választás lehet

A 2 ágú függeszték lámpa modell kiválasztása előtt érdemes alaposan tanulmányozni a teret, és ki kell találnia, hogy milyen fényhatást szeretne elérni egy helyiségben. Innentől már csak a meglévő berendezéshez, bútorhoz és stílushoz kell kiválasztania a megfelelő függesztéket. A lámpa alapanyaga döntő szerepet játszik a kiválasztási folyamatban. Egy üveg függeszték lámpa például lehetővé teszi az átláthatósággal való játékot, és az egymással váltakozó fóliák alkotják a végső fényhatást.

Lenyűgöző vizuális hatásukkal a fémlámpák számos kivitelben kaphatók – az arany csillogással borított lámpától az ipari fekete 2 ágú függeszték lámpáig bármilyet megtalál webshopunk kínálatában. A függeszték lámpák különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy egyaránt könnyedén illeszkedjenek a modern és a klasszikus hangulatú stílushoz is. A modern, műanyagból készült függeszték lámpák esetében kifinomultan ötvöződnek a furcsa, újgenerációs vonalak és a hagyományos formák, amely megoldást például a gömb formájú, 2 ágú függeszték lámpáknál vagy a beépített ledes fényforrással rendelkező lámpáknál figyelhetjük meg.

 

Mitől függ a függeszték száma? 

A függesztékek száma nincs befolyással a lámpa által biztosított fényerőre, azonban a 2 ágú függeszték lámpa nagyobb teret tud egyszerre bevilágítani, hiszen a lámpa függesztékeinek távolsága befolyással van erre a tényezőre.