Tiffany mennyezeti lámpa

Tiffany mennyezeti lámpák

A Tiffany lámpák garantáltan színt és egyéniséget visznek minden belső térbe. Az erősen stilizált és álomszerű, művészi üveg uralja a dizájnt, az ólomüveg árnyaló pedig lefelé vetíti a fényt, így a Tiffany mennyezeti világítás tökéletes az olvasáshoz vagy a kellemes hangulat megteremtéséhez. Ha egyediséget szeretne csempészni konyhájába vagy fürdőszobájába, a Tiffany mennyezeti lámpa mindenképpen remek választás.

Az otthon ékessége

A Tiffany mennyezeti lámpák annyi különböző stílust, formát és motívumot kínálnak, hogy nehéz lesz csak egyet kiválasztani az elegáns és szemet gyönyörködtető mennyezeti lámpák közül. Válassza a számtalan stílus és színösszeállítás közül azt a Tiffany mennyezeti lámpát, amely a leginkább illik személyiségéhez és a helyiség hangulatához, kialakításához.  

A kínálatunkban megtalálható Tiffany mennyezeti lámpák a tökéletes világítási megoldást kínálják alacsony mennyezetű helyiségekhez. A gyönyörű kivitelezésű Tiffany mennyezeti és fél mennyezeti lámpák számos különböző stílusban, méretben és színes kivitelben kaphatók a webshopunkon, így biztosan megtalálja az otthonához illő csodás darabot.

A Tiffany lámpa színének kiválasztása

Egy Tiffany lámpa megvásárlása előtt érdemes felmérni a lámpa jövőbeli elhelyezésének környezetét. Fontos figyelembe venni a szoba vagy helyiség színeit, a megvilágítottságot, hogy teljes legyen az összhang a lámpa elhelyezése után. A színes üveg lámpa akár teljesen beleolvadhat a szoba színsémájába, de a másik véglet is teljesen helyénvaló, vagyis egy merészebb színösszeállítású lámpával megbontható a szín összhang és a szoba fókusza így  a lámpára esik.

Érdemes megkérdezni magunktól, hogy mit is szeretnénk pontosan elérni: azt szeretnéd, hogy a lámpa beleolvadjon a szoba harmóniájába, vagy inkább kiemelnéd és a helyiség ékévé varázsolnád? A semlegesebb színek mint például a fehér, a fekete, a bézs és a barna színek segíthetnek, hogy a Tiffany mennyezeti lámpa eggyé váljon a már meglévő dekorációval.