Fali lámpák

      A fali lámpák falra szerelhető lámpák. Általában kiegészítő világításra használatosak nagyobb helyiségekben, vagy fő világításra kis terekben. Azonban dekorációs célra is alkalmasak, ha egy üres falfelületet szeretnénk érdekesebbé tenni egy egyedi darabbal. Hálószobába kiválóan alkalmas lehet egy olvasókarral szerelt fali lámpa illetve hasznos lehet a lámpatesten lévő kapcsoló is.

     Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű kerek, félkör alakú,szögletes darabok illetve falikarok. A lámpák között találhatóak klasszikus, modern és forma bontó darabok, rendkívül széles forma és anyag választékkal.

      Nehezen megy a választás, illetve van már határozott elképzelése? A honlap jobb oldalán lévő szűrő segítségével pillanatok alatt leszűkítheti a találatokat. Állítsa be az Önnek megfelelő árkategóriát, színeket, anyagokat, esetleg fényforrás vagy az állítható fejű, a lámpatesten kapcsolható darabokat. Igyekeztünk minden rendelkezésre álló információt megjeleníteni, hogy ezáltal teljes képet adhassunk a termékekről, illetve, hogy a szűrhető információk segítségével megkönnyítsük a keresgélést!

Tovább