E27 LED fényforrás

E27 LED fényforrás a remek világításért

Egy valamiben 100%-ban biztosak vagyunk! Mégpedig abban, hogy otthonában van legalább egy lámpa, amibe E27-es égő szükséges. Ugyanis az E27-es jelölésű menet az egyik legrégebb óta használatos foglalat a lámpák történelmében. Nagyon sokáig csak wolfram szálas kivitelben volt kapható, azonban az idő múlásával a LED izzók elterjedtek a háztartásokban, így az E27-es foglalat is kapható már LED kivitelben. Ezáltal amellett, hogy még jobb teljesítményre is képesek lehetünk vele, a színhőmérsékletnek megfelelően is tudunk választani és ami a legfontosabb, a pénztárcánkat is tudjuk kímélni. Hiszen amellett, hogy sokkal strapabíróbb (jobban bírja az esetleges ütéseket és rázkódásokat), sokkal tovább üzemképes, ráadásul havi szinten jelentős összegeket spórolhatunk meg velük.

Tudta, hogy az  E27 jelölés az izzó csavaros csatlakozójának az azonosítója, amit fejelésnek is neveznek? Ezek a fényforrások típustól függően 3-40W közötti teljesítménnyel készülnek, leadott fényáram tekintetében is nagyon széles a skálán mozognak: 250-3500lumen között. 

Válasszon minőségi E27-es LED égőink közül és spóroljon meg havi szinten jelentős összegeket! Használja weboldalunk jobb oldalán található szűrő funkciót és tegye gyorsabbá és kényelmesebbé vásárlását!