Függesztékek

     Függesztékeket rendkívül sok célra és sok térben használhatunk. Akár konyhába, étkezőbe akár nappaliba vagy háló szobákba is szerelhetőek. A szükséges fénymennyiség eléréséhez kínálunk egy ágú, két ágú vagy több ágú függesztékeket. A megnevezés ne legyen megtévesztő, egy ágú függeszték is lehet több izzóval szerelt, a megnevezés arra utal, hogy a lámpának csupán egy karja, ága, búrája van. 

     Rendkívül széles forma, szín és anyag változatban elérhetőek, az egyszerű letisztult daraboktól a fényűző, kristályokkal szerelt lámpákig.

      Nehezen megy a választás, illetve van már határozott elképzelése? A honlap jobb oldalán lévő szűrő segítségével pillanatok alatt leszűkítheti a találatokat. Állítsa be az Önnek megfelelő árkategóriát, színeket, anyagokat, esetleg fényforrást vagy az egyéb jellemzőket. Igyekeztünk minden rendelkezésre álló információt megjeleníteni, hogy ezáltal teljes képet adhassunk a termékekről, illetve, hogy a szűrhető információk segítségével megkönnyítsük a keresgélést!

 

Tovább
Kövesse a legújabb trendeket! A Luxera függesztékek a legmodernebb hatást kölcsönzik otthonának! A konyhába vagy az étkezőbe szeretne új világítást? Esetleg a hálószoba vagy a nappali a felújítani kívánt terület? Minden helyiségbe megtalálhatja a tökéletes Luxera függesztéket! Széles forma, szín és anyag változatok között válogathat. Az egyszerű, letisztult daraboktól, a ragyogó, kristályos csillogáson át, az elegáns, többágú függesztékeig gyönyörködhet kínálatunkban. A króm, arany és ezüst színek, a gömb, szögletes és extrém formák mind Önre várnak! Fedezze fel a legújabb ragyogást a Luxera függesztékek segítségével! Különleges formáik és meghökkentő megjelenéseik minden képzeletet felülmúlnak. Válassza ki lakása középpontját egy kattintással!
Tovább