Termékajánló
Megújultak az energiacímkék
12
Szept

2021. szeptember 1-jétől az új címkét kell feltüntetni a háztartási készülékeken, köztük a világítástechnikai berendezéseken és világító testeken, LED-eken.

Hogy miért is kellett változtatni és kinek is jó ez? Bejegyzésünkben erre próbálunk választ adni.

Eglo Connect okos világítás
17
Jún

Easy, smart & safe - Egyszerű, okos & biztonságos

Ezen elvek mellet fejlesztette ki az Eglo gyártó a connect családot. Ehhez csupán két dologra van szükség egy Eglo connect lámpára/eszközre és Eglo connect távirányítóra vagy ingyenesen letölthető applikációra. 

Tiffany lámpa az örök divat
26
Ápr

Noha a Tiffany lámpák megjelenése 1895 körülire tehető, továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Maga a gyártási eljárás semmit sem változott a megjelenés óta, továbbra is formára vágott színes Tiffany üvegdarabkákat rögzítenek rézfóliával, majd a végleges minta elkészülése után az illesztéseket összeforrasztják.

A Tiffany lámpáknak szinte csak a képzelet szab határt.

Ezért a gyártók igyekeznek minden méretben és stílusban elkészíteni a Tiffany lámpákat.

Tiffany lámpa kínálatunk tartalmaz Tiffany asztali lámpákat, Tiffany álló lámpákat, Tiffany mennyezeti lámpákat, Tiffany függesztett lámpákat és Tiffany fali lámpákat.

Először a Tiffany asztali lámpákat vesszük szemügyre.

Mi a számomra megfelelő stílus?
20
Máj

Manapság már az otthonok többsége valamely stílus jegyét viseli. Ezért nem mindegy tehát, hogy a világítótest milyen stílusú.

A Kecskemetilampa.hu-nál azt gondoljuk, hogy nem kívánjuk a lámpákat aprólékosan kategorizálni, hiszen lakberendezőnek kellene lenni, hogy az így keletkezett tengerben el tudjunk igazodni. E helyett csupán a markáns stílusokat különböztettük meg.

Mit jelent a színhőmérséklet?
20
Máj

Ez a LED izzók megjelenésével egyidős fogalom. Ugyanis a LED izzók nem csak az energiatakarékosságot, hanem a sokoldalúságot is szimbolizálják.

A különböző színhőmérsékletű izzók különböző célokra alkalmasak. Három típust különböztetünk meg.

A fényerő illetve a különböző típusú fényforrások értékei hány wattnak felelnek meg?
20
Máj

Manapság a legtöbb lámpába sok féle fényforrással működtethtető, nekünk kell kiválasztani a számunkra megfelelőt.

Mit jelent az IP-védettség?
20
Máj

Az IP-védettség egy nemzetközi jelzés. Annak tanusítása, hogy a lámpa milyen mértékben áll ellen a pornak és a víznek. Ez leginkább a párás, vízes környezetben használható lámpák esetén fontos, különösen fürdőszobai, kültéri lámpák esetén.

Blog