Tiffany kiegészítők

Tiffany lámpákhoz ajánlunk asztali és álló lábakat, függesztő elemeket, mennyezeti rögzítő elemeket és fali rögzítő elemet.

A megfelelő Tiffany kiegészítők

A gyönyörű üveg Tiffany lámpák hozzájuk illő kiegészítővel, függesztékkel, lámpatesttel vagy lámpa talppal mutatnak a legszebben. Az előbb említett kiegészítőket természetesen minden a webáruházunkban forgalmazott Tiffany lámpa tartalmazza, azonban előfordulhat, hogy valamilyen baleset éri a lámpatestet, eltűnik vagy eltörik, és ezekben az esetekben jó, ha van lehetőség a pótlására.

Lámpatest búra nélkül

Biztosan előfordult már Önnel is olyan helyzet, hogy beleszeretett egy lámpába, és az üzletben nézelődve fejben már tökéletes helyet talált az új lámpának otthonában. Megvásárlása után hazavitte az új darabot, és mégsem volt meg a kellő összhatás, amelyben reménykedett, mert ugyan a lámpa búrája gyönyörű és illik a szobához, addig a lámpatest mégsem az igazi. Egy ilyen esetben sem kell megválni a lámpától, hiszen le tudja cserélni a lámpatestet egy olyanra, ami elnyeri tetszését. Így amennyiben egy Tiffany stílusú talp stílusban jobban illeszkedik az otthonához egy már meglévőnél, böngéssze át kínálatunkat!

A Tiffany lámpák felépítése és kezelése

A Tiffany stílusú állólámpák gyakran vagy egy lábkapcsolót tartalmaznak a tápkábelen, amely a láb érintésével működtethető, vagy húzóláncokat tartalmaznak az egyes izzók foglalataiban. A Tiffany állólámpák általában egynél több izzót tartalmaznak, így a húzóláncok mennyisége az izzószámtól is függ.  

Az üveg lámpabúrát egy forrasztott fém váz tartja, amely a helyén tartja az üvegdarabokat. Az üveg könnyen tisztítható puha ruhával és vízzel vagy portörlővel. Annak ellenére, hogy a lámpa üvegdarabokból áll, egyáltalán nem olyan törékeny a szerkezete, mint elsőre talán gondolnánk. Egyes lámpáknál műüveget alkalmaznak a lámpa készítésénél, amely egy edzett és könnyebb súlyú üveg, erősebb, tartósabb és nehezebben törik.

A lámpák kiszállítását megelőzően extra biztonságos csomagolásba tesszük a lámpát és a lámpatestet, így nem szükséges aggódnia egy esetleges baleset vagy sérülés miatt.