E14 LED fényforrás

E14 LED fényforrások a csodálatos fényekért

Gondolta volna, hogy a LED-es izzókkal nemcsak energiát tud megtakarítani, hanem még a bútorait, ruháit és a fényforrás közelébe lévő különböző tárgyak anyagát és színét is meg tudja általuk védeni. Mindezt azért, mert a LED-es égők fényspektruma keskeny, nem tartozik bele sem az infravörös, sem az UV tartományba. Ráadásul ízzószálat sem tartalmaz, ezért a különböző mechanikai kivetettségnek is jobban ellen tudnak állni (pl.: rázkódásnak, ütésnek).

Az E14 LED izzók előnye

Az E14-es alapizzó egyik legfontosabb előnye a kiváló ár/teljesítmény arány. Ezek a fényforrások gyakran többféle változatban és kivitelben is elérhetőek a megvásárolt termékek minőségéért cserébe, amelyek egyértelműen megfelelnek az igényeinknek.  Az E14 foglalatú izzókat az elektromosság terén kevésbé tapasztalt emberek könnyen kicserélhetik. E14-es égők használatosak kültéri, vagy beltéri mennyezeti, illetve fali lámpákba és ezeken kívül még sokszor a szobák csilláraiba is E14-es foglalatú égő szükséges.

Válasszon minőségi E14-es LED égőink közül és világítsa be otthonát és közben faragja le havi energia számláját. A webáruházunkban a legjobb minőségű termékek közül válogathat.

Használja weboldalunk jobb oldalán található szűrő funkciót és tegye gyorsabbá és kényelmesebbé vásárlását!