Filament LED fényforrás

Filament LED fényforrás - különleges megoldás

Éttermet üzemeltet, vagy rendelkezik esetleg különleges lámpatesttel, amibe mind idáig nem talált megfelelő égőt? Netán szüksége lenne egy nagyon erős fényforrásra úgy, hogy közben az energiafogyasztásban ne legyenek kiugró értékek? Ha ezek közül egy is igaz Önre, akkor a lehető legjobb helyen jár. A filament típusú LED izzókat Önnek találták ki!

Újgenerációs LED-ek

Tudta, hogy LED Filament izzók újgenerációs LED-ek, amelyek egyik legnagyobb előnye, hogy ugyanazt a fényforrást képesek biztosítani, mint az elődeik, alacsonyabb fogyasztás mellett? Emellett nem elhanyagolható tény az sem, hogy nagyon dekoratívak, ezért bátran tudjuk őket ajánlani különböző vendéglátóipari egységekbe, múzeumokba, vagy akár olyan csillárokba, ahol a foglalat a mennyezet felé néz. A hagyományos izzók 120-150 fokban szórták a fényt, a filament fényforrások esetében ez pont fordítva van. Ugyanis ezek a típusú izzók oldalra szórják leginkább a fényt, viszont a csúcsaikon kisebb a fényerő. Ezeket a típusokat nyugodtan nevezhetjük izzóknak, hiszen a LED szálak elhelyezkedése hasonlít a régi izzókéhoz. Ezek az égők több, mint 100 lumen/watt fényáramra képesek. A LED szálas dőlésszögének állításával a gyártóknak lehetőségük van a fény erősségét állítani. Minél távolabb vannak a LED sugarától szálak annál inkább erősebb a fény hosszanti irányba és minél közelebb vannak a sugárhoz, annál erősebb a fény oldalirányba.

Filament LED kínálatunk

Válasszon minőségi Filament LED égőink közül és világítsa be otthonát és közben faragja le havi energia számláját. A webáruházunkban a legjobb minőségű termékek közül válogathat.

Használja weboldalunk jobb oldalán található szűrő funkciót és tegye gyorsabbá és kényelmesebbé vásárlását!