Blog

Tiffany lámpa az örök divat

Kecskeméti Lámpa
2021.04.26 10:58
Tiffany lámpa az örök divat

Noha a Tiffany lámpák megjelenése 1895 körülire tehető, továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Maga a gyártási eljárás semmit sem változott a megjelenés óta, továbbra is formára vágott színes Tiffany üvegdarabkákat rögzítenek rézfóliával, majd a végleges minta elkészülése után az illesztéseket összeforrasztják.

A Tiffany lámpáknak szinte csak a képzelet szab határt.

Ezért a gyártók igyekeznek minden méretben és stílusban elkészíteni a Tiffany lámpákat.

Tiffany lámpa kínálatunk tartalmaz Tiffany asztali lámpákat, Tiffany álló lámpákat, Tiffany mennyezeti lámpákat, Tiffany függesztett lámpákat és Tiffany fali lámpákat.

Először a Tiffany asztali lámpákat vesszük szemügyre.

 

Tiffany asztali lámpa kínálatunk a legszinesebb, hiszen ezek a lámpák a legkeresettebbek. A kis méretű és színeiben konzervatív megjelenésű lámpák rendkívül népszerűek, kiválóan alkalmazhatóak éjjeli szekrényen elhelyezve, alkalmasak dekorációs célokra.

BES-10090 Tiffany asztali lámpaKlasszikus környezetbe illő Tiffany asztali lámpaSzínes, fiatalos megjelenésű Tiffany asztali lámpa

Aki a bonyolultabb formákat és színeket kedveli, azok számára szobor szerű megjelenéssel bíró darabokat kínálunk. Így akár klasszikus környezetbe, akár irodákba, akár otthonunkba keressünk is biztosan találunk megfelelő darabot. Ezek a lámpák egy egy enteriőr középpontjába elhelyezve uralják a teret.

Nagy méretű, tekintélyt parancsoló megjelésű Tiffany asztali lámpaEgy Tiffany lámpa és egy szobor ötvözeteVibrálóan színes Tiffany asztali lámpa szobor talapzattal

Aki azonban merőben más Tiffany asztali lámpát keresnek, azok számára "oszlopos" modellek is elérhetőek. Ezek dísztárgynak kiválóan megfelelnek és megtörik a klasszikus formavilágot.

Nagy méretű, tulipán dekoros Tiffany asztali lámpaFiatalos, pillangó dekoros Tiffany asztali lámpaSzínes, oszlopos Tiffany asztali lámpa

Szintén népszerű a Bank lámpák és a Tiffany lámpák ötvözése, melyek nem csak dekorációs célokat szolgálnak, de funkcionálisan megfelelnek az elvárásoknak. Itt is jellemző a széles kínálat. Legyen akár letisztult, konzervatív, akár színes és formabontó, a Tiffany lámpa gyártók minden ízlésre gondoltak.

Letisztult megjelenésű Tiffany asztali bank lámpaSzitakötő dekoros Tiffany asztali bank lámpa húzókapcsolóvalSzínes Tiffany asztali bank lámpa szobor talapzattal

 

Tehát melyik Tiffany asztali lámpát érdemes választani? Erre nincs egyértelmű válasz, egy biztos, minden Tiffany asztali lámpa egy kézzel készült műalkotás, ami kiállja az idő próbáját.